• Víte že pizza patří mezi nejuniverzálnější jídlo?

    Připravit ji lze ve stovkách variant se stovkami přísad, takže si v podstatě každý na světě může vybrat tu svou.

  • Věděli jste, že i pizza má svůj mezinárodní den?

    Připadá na 9.února a vymysleli ho samozřejmě v Neapoli a jsou na něj patřičně hrdí.

  • Kde se sní asi nejvíc pizz za den, Víte?

    Je to brazilské Sao Paolo, je zde více než 6000 pizzerii a není divu že místní spořádají přes milion pizz za den!! Jen pro srovnání, v ČR se podle odhadu za rok sní asi 31 milionu pizz.

  • A která že pizza vyvolává nejvášnivější debaty?

    Jen málokterý pokrm dokáže podnítit v řadách gurmánů tak vášnivou diskusi jako právě pizza Havaj. A přitom z tropických amerických ostrovů ani nepochází. Jejím tvůrcem byl kanadský restauratér řeckého původu Sam Panopoulos

  • Tipnete si jak se pizza správně jí?

    Zeptejte se v Neapoli. Možná budete překvapení, ale všichni Neapolitáni vám řeknou, že rukama! Jedině tento způsob stolování je podle nich správný.

  • Že pizza nepochází z Itálie jste věděli?

    Pizza, stejně jako mnoho dalších jídel, nepochází ze země, pro kterou je dnes typická. Legenda o placatém chlebu s bylinkami, datlemi, olivovým olejem a kořením se traduje ve starém Egyptě i Řecku. Italové však pizzu během staletí vypilovali a dokážou ji dělat dle některých názorů nejlépe na světě.


Souhlas se zpracováním osobních údajů
Souhlasem se zpracováním osobních údajů povoluje dotčená osoba společnosti Pizza Veloce se sídlem Družstevní 844, Frýdek Místek, IČ 70315906, aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje dotčené osoby:
jméno a příjmení, název společnosti, adresa, e-mail, telefonní číslo, IP adresa, historie objednávek.
Správce neukládá ani nezpracovává žádné údaje, které spadají do kategorie citlivých údajů dle GDPR.
Poskytnutí souhlasu je zcela dobrovolné a již poskytnutý souhlas lze odvolat.

Rozsah zpracovávaných dat

Jméno, příjmení, název společnosti, adresa, telefonní číslo, e-mail, IP adresa, historie objednávek Tyto údaje je nutné zpracovat za účelem realizace Vašich objednávek, objednaných služeb, fakturace nebo pro doručení objednávek. budou správcem a provozovatelem zpracovány po dobu 5 let.

Zpracování osobních údajů
Souhlasem se zpracováním osobních údajů udělujete svůj výslovný souhlas s výše uvedeným zpracováním. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to využitím nástrojů, které Vám nabízíme ve Vašem zákaznickém účtu, zasláním emailu nebo zasláním dopisu na kontaktní údaje společnosti: Pizza Veloce, Družstevní 844, Frýdek Místek 738 01
Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i osoby zpracovávájící elektronické a telefonní objednávky, přípravu, výrobu a dopravu objednávky na Vaší adresu.

Reklama
využíváme Vaše kontakty k zasílání reklamních či obchodních sdělení, nepředáváme je ale třetím stranám.

Právo vž zapomenut

Práva na opravu, zapomenutí a přístup k osobním údajům dotčené osoby
Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů má dotčená osoba právo:
vzít souhlas kdykoliv zpět,
požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Zabezpeční ochrany dat
Disponujeme kontrolními, technickými a bezpečnostními mechanismy zajišťujícími ochranu zpracovávaných údajů před neoprávněným přístupem nebo přenosem, před jejich ztrátou nebo zničením, jakož i před jiným možným zneužitím.

Aktuálně

Agáta pizza

40.Pluku 1360, VM

737 775 323

Facebook

Chcete nám napsat?

Kde jste se o nás dozvěděli?
Procházet soubory
Limit na jednotlivý soubor je 100 MB
    captcha